Mi az LG THERMA V?

A THERMA V az LG levegő-víz hőszivattyú rendszere, kifejezetten új építésű épületekhez és felújításokhoz lett kialakítva az LG továbbfejlesztett, energiatakarékos fűtő technológiájával.
A THERMA V alkalmazható változatos fűtési megoldásokhoz a padlófűtéstől egészen a melegvíz-készítésig.

Energiatakarékos alkalmazás:

Az LG inverteres technológiájának köszönhetően a THERMA V a legkiválóbb megoldást nyújtja az otthoni fűtéshez és melegvíz-ellátáshoz. A külső környezetből felvett energia révén energiahatékonysága a kazános rendszerénél jóval kedvezőbb.

Miért az LG THERMA V?

Az LG THERMA V úgy lett kialakítva, hogy olyan felhasználói értékeket teremtsen a továbbfejlesztett technológiák révén, mint az energia-megtakarítás, a kényelem, valamint a könnyű szabályozás és karbantartás.
Az LG inverteres technológiája kiváló energiahatékonyságot biztosít az olyan optimális alkotóelemek révén, mint a vízszivattyú, a hőcserélő és a ventilátormotor.
Ezen túlmenően a nyomásszabályozó technológia biztosítja a stabil fűtési teljesítményt alacsony hőmérsékleten, valamint a célteljesítmény nehézségek nélküli elérését.
Továbbá az eltérő, minden az egyben típusú felépítés, a black-fin és a felhasználó-orientált funkciók fokozzák mind a professzionális hírnevet, mind a felhasználók elégedettségét az LG teljes termékválasztékának ismeretében az 5 kW-tól egészen a 16 kW-os fűtő teljesítményig.

A Therma V tetszőleges fűtési megoldást biztosít, akár új , akár felújított épületekben.

Új épületek

Alacsony hőmérsékletű Monoblokk vagy Split-osztott berendezéssel, megoldható a fűtés és a hűtés.

Épület felújítás

A Therma V csatlakoztatható meglévő kazánhoz, mellyel optimalizáható az energiahatékonyság és a fűtési teljesítmény. A magas hőmérsékletű berendezés kiválthatja a meglévő kazánt, 80°C-os vízet biztosítva.

LG fűtési rendszerek a jövő épületeiben

Az olyan zöld – megújuló energiatechnológiák folyamatos kutatásának és fejlesztésének köszönhetően, mint az R32 hűtőközegű hőszivattyú és a forradalmian új scroll kompresszor, cégünk zöldebb és még energiatakarékosabb fűtési megoldásokat kínál otthona és irodája számára.

Az LG lakossági fűtési megoldása (Therma V) egy időben képes biztosítani otthona számára a fűtést és a melegvíz-ellátást. A hagyományos kazánrendszerekkel összehasonlítva az új rendszer sokkal hatékonyabb, csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást és megújuló külső energiaforrást hasznosít. Ezen túlmenően a környezetbarát megoldások összekapcsolhatók olyan okos szabályozó megoldásokkal, mint a ThinQ.

Az LG szabályozó rendszere számos olyan megoldást biztosít, amelyek révén csökkennek az üzemeltetési költségek és javul az energiaszabályozás hatékonysága. A megfelelő tartozékkal kiegészített Standard III távvezérlő nem csupán a könnyebb szabályozáshoz, hanem a különböző információk és kezelési funkciók ellenőrzéséhez is biztosítja a hozzáférést.

Forradalmian új kopresszor

A magas fokú hatékonyságot és a megbízhatóságot az új típusú scroll kompresszor biztosítja. A hagyományos scroll kompresszorhoz képest az új típus sokkal hatékonyabb, különösképpen a továbbfejlesztett tengely rögzítésének köszönhetően. Ezen túlmenően a kompresszor működési tartománya is szélesebb, mint az előző típus esetében.

Gőzbefecskendezés

R32 hűtőközeg esetében kiemelten fontos a kompresszor kimenő hőmérsékletének megfelelő szabályozása. Az R32 Monobloc esetében a kompresszor hatékony működése érdekében a gázbefecskendező technológia biztosítja a kimenő hőmérséklet szabályozását. A technológia révén megnövekedett a működési tartomány, ezáltal javult a fűtési teljesítmény alacsony környezeti hőmérsékleten.

Változatos hőmérséklet-szabályozó lehetőségek

A felhasználó komfortja és kényelme érdekében különböző hőmérséklet-szabályzó lehetőségek állnak rendelkezésre. Az európai életformában különösen nagy szerepet kap a megfelelő hőkomfort, ezért is adtuk hozzá rendszerünkhöz a helyiség hőmérsékletének és a víz hőmérsékletének párhuzamos szabályozási lehetőségét.

  • Előremenő víz hőmérsékletének szabályozása
  • Visszatérő víz hőmérsékletének szabályozása
  • Helyiség hőmérsékletének szabályozása
  • Helyiség hőmérsékletének és a víz hőmérsékletének párhuzamos szabályozása
  • Kompresszor be: A helyiség hőmérsékleti feltételeinek és a víz hőmérsékleti feltételeinek egyszerre történő megteremtéséhez
  • Kompresszor ki: A helyiség hőmérsékleti feltételeinek vagy a víz hőmérsékleti feltételeinek megteremtéséhez

Széles működési tartomány

Az akár 65°C-ot is elérő előre menő vízhőmérséklet (Tve) révén teljes mértékben lefedhető a közepes hőmérsékletű radiátorok tartománya. Ennek eredményeként az R32 Monobloc sokkal versenyképesebb, legyen szó akár helyettesítő vagy újonnan jelentkező igényről.

LG WI-FI megoldás

Hozzáférés a THERMA V egységhez bárhonnan és bármikor